Bedriftsetablering

Når du har bestemt deg for å etablere bedriften din er det en stor og viktig beslutning! Veien blir til mens du går. Da er det viktig at veien er trygg. Vi tilbyr deg den gode samtalen knyttet til din etablering – og med rask framdrift i stiftelses- og etableringsarbeidet dersom du ønsker det.

• Samtaler om din/deres etablering; før, under og etter oppstart. 
• Hjelp med etableringsprosessen fra A til Å
• Bistand etter oppstart, i én til tre måneder. 
• Styrekompetanse for SMB.

Når du skal etablere bedriften oppdager du samtidig at tid virkelig er penger. Faglige oppgaver som å utarbeide stiftelsesdokumenter, aksjonæravtaler og å registrere bedriften i Altinn, i A-registeret ,for merverdiavgift m.m. er oppgaver som de fleste kommer bort i kun én gang eller noen få ganger i livet. Det kan være lønnsomt å investere i å få gode råd rundt dette og å få papirene riktig med en gang.

«Vi baserer vår rådgivning på erfaring med å etablere over 500 bedrifter»

Lars Findahl, Daglig leder

Et trekk ved tiden vi lever i er at det er for mye informasjon. Det kan være tidkrevende å plukke ut det som er relevant for deg eller dere akkurat nå. Vi hjelper deg med å gjøre uoversiktlige prosesser oversiktlige. Spar tid, bruk oss.

Kontakt oss for å få svar på spørsmål eller for å booke en time. Vi har kontor i Sandefjord, men vi kan også arrangere et nettmøte. Hos oss er vi fremdeles tilhenger av fysiske møter. Den gode samtalen oppnås gjerne best over bordet. 

Å stifte og registrere bedriften din, er noe du kan få til selv. Men hvis du foretrekker å få litt hjelp med kritiske oppgaver eller hvis du ønsker å spare tid og få en mengde tips med på kjøpet, kan vår tjeneste være et godt valg. Bestemmer du deg for å bli kunde hos oss, tar vi godt vare på deg.